Algemeen

1. Installatie leden Commissie Loosduinen    2. Samenstelling Commissie Loosduinen

3. Reglement en Huishoudelijk Reglement   4. 90-jarig bestaan van de Commissie Loosduinen


 

Installatie leden Commissie Loosduinen

14 oktober 2014 zijn de leden van de Commissie Loosduinen door burgemeester Van Aartsen

geïnstalleerd voor de zittingsperiode 2014-2018

Klik hier voor de foto's

 


 

Samenstelling Commissie Loosduinen

 Samenstelling  klik op de organisatie voor de website  
Naam Organisatie / functie E-mail
dhr. P. Wijsman  * Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr. B. Bakker Wijkberaad Kom Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mevr. I. Weijs  * Wijkberaad Kom Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. S. Develing Wijkberaad Kom Loosduinen, plaatsvervanger Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. H. van den Muijsenberg * Wijkberaad Bohemen, Wadeck en Kijkduin Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. J. Hofker Wijkberaad Bohemen, Waldeck en Kijkduin infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. R. Meesters Vereniging wijkberaad Houtwijk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
mevr. L. Gordijn Vereniging wijkberaad Houtwijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. H. de Valk Wijkberaad Nieuw-Waldeck Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr. B. Hofman Bewonersoverleg Kraayenstein  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
mevr. T. Zee-van de Dol Bewonersoverleg Kraayenstein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. J. van de Kruk Bewonersoverleg Kraayenstein, plaatsvervanger Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mevr. N. Olvers Wijkberaad Notenbuurt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr. W. Louwerens Winkelcentra in Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. W. van Elst  * Voorzitter projectgroep Ruimtelijke Ordening den Verkeer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr. H. van Gelderen  * Voorzitter projectgroep Welzijn en Beheer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. M. van den Bosch Politie Haaglanden/Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr. H. Benthem Stadsdeeldirecteur Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr. M. Molenkamp Stadsdeelkantoor Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr. R. Wekker Stadsdeelkantoor Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
mevr. M. van der Heijden Notuliste  

* ook lid van het Dagelijks Bestuur

 


 

Klik hier voor het Reglement en Huishoudelijk Reglement

(vastgesteld 2 december 2014)


 

 
In 1923 is Loosduinen onderdeel van Den Haag geworden. In relatie daarmee bestond de Commissie Loosduinen in 2013 90 jaar.
 
Met verschillende activiteiten heeft de Commissie in 2013 aandacht aan dit jubileum gegeven, o.a.:
 

Logo CL 90 jpg

21 juni: High Tea voor 90-jarigen Klik hier voor de foto's (van Fleur Beemster)
 
22 juni: Midsummer Party in Zorgcentrum Houthaghe Klik hier voor een kort verslag Klik hier voor de foto's 
 
 
16 augustus: Voetbalwedstrijd Loosduinen tegen Westland Klik hier voor een verslag en foto's
 
15 september: Picknicken op landgoed Ockenburgh Klik hier voor de foto's
 
20 september: Politiek debat Klik hier voor de foto's (van Fleur Beemster)
 
27 september: Jubileumreceptie Klik hier voor de foto's(van Fleur Beemster)
 
Klik op de onderstreepte data voor meer informatie

 

 

 

{jcomments off}