Algemeen

1. Samenstelling Commissie Loosduinen

2. Reglement en Huishoudelijk Reglement

   3. 90-jarig bestaan van de Commissie Loosduinen


  

Samenstelling Commissie Loosduinen

 Samenstelling  Klik op de organisatie voor de website  
Naam Organisatie / functie E-mail
dhr. P. Wijsman  * Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr. B. Bakker Wijkberaad Kom Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. T. Zaat Wijkberaad Kom Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. S. Develing Wijkberaad Kom Loosduinen, plaatsvervanger Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. H. van den Muijsenberg * Wijkberaad Bohemen, Wadeck en Kijkduin Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. J. Hofker Wijkberaad Bohemen, Waldeck en Kijkduin infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. R. Meesters Vereniging wijkberaad Houtwijk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
mevr. F. Beeloo Vereniging wijkberaad Houtwijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. H. de Valk Wijkberaad Nieuw-Waldeck Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
mevr. M. van den Hoek Bewonersoverleg Kraayenstein  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
mevr. T. Zee-van de Dol Bewonersoverleg Kraayenstein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Wijkberaad Notenbuurt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
dhr. W. Louwerens Winkelcentra in Loosduinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dhr. W. Bianchi Fietsersbond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
dhr. W. van Elst  * Voorzitter projectgroep Ruimtelijke Ordening den Verkeer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Voorzitter projectgroep Welzijn en Beheer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
dhr. R. van den Broek Politie Haaglanden/Loosduinen  
dhr. H. Benthem Stadsdeeldirecteur Loosduinen  
mevr. R. Heuseveldt Manager stadsdeelkantoor Loosduinen, plaatsvervangster  
mevr. S. Asahad Secretariaat Commissie Loosduinen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* ook lid van het Dagelijks Bestuur

 


 

Klik hier voor het Reglement en Huishoudelijk Reglement

(vastgesteld 2 december 2014)


 

 
In 1923 is Loosduinen onderdeel van Den Haag geworden. In relatie daarmee bestond de Commissie Loosduinen in 2013 90 jaar.
 
Met verschillende activiteiten heeft de Commissie in 2013 aandacht aan dit jubileum gegeven, o.a.:
 

Logo CL 90 jpg

21 juni: High Tea voor 90-jarigen
 
22 juni: Midsummer Party in Zorgcentrum Houthaghe 
 
29 juni:Bromfiets Meeting
 
16 augustus: Voetbalwedstrijd Loosduinen tegen Westland
 
15 september: Picknicken op landgoed Ockenburgh
 
20 september: Politiek debat 
 
27 september: Jubileumreceptie 
 
Klik op de onderstreepte data voor meer informatie

 

 

 

{jcomments off}